Onur Akın, şarkılarını Beşiktaş’ta yaşayan öğretmenler için seslendirecek

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Beşiktaş Belediyesi MKM(Mustafa Kemal Merkezi)’nde . Usta sanatçı Onur Akın, öğretmenlere özel olarak düzenlenen gecede şarkılarını Beşiktaş’ta yaşayan öğretmenler için seslendiriyor.

onurakc4b1n1

Onur Akın Kimdir?
Türk özgün müzik sanatçısı
 
Doğum: 6 Mart 1967, Bitlis İlinin Ahlat İlçesi
Eğitim: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü
Vedat Türkali’nin 1944 yılında yazdığı “Bekle Bizi İstanbul” adlı şiiri besteleyip yorumlamıştır.

Diskografi

1989 – Yediveren (Grup Baran)
1991 – Kuytuda Başak (Grup Baran)
1993 – Seni İstanbul Yapmalı
1995 – Nereye Ey Güzel İnsanlar
1997 – Aşk Bize Küstü
1999 – Asi ve Mavi
2000 – Ey Hayat
2002 – Seni Aşka Yazmalı
2003 – Firari
2005 – Memleket İsterim
2007 – Yüreklere Yazılanlar
2009 – Mor Bir Hüzün
2013 – Onurlu Yıllar (Onur Akın 25. Sanat Yılı) (Tribute albüm)
2014 – Kanatlarında Kaldı Bahar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*